Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrök vitték el Pars Krisztiánt - interjú az olimpiai bajnokkal

Szombathelyen végigfutott a hír: postást vert Pars Krisztián,garázdasággal gyanúsítják. Ő azonban azt mondja, hogy hozzá sem ért a barátnőjét lekurvázó férfihoz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Frissítés: 2012.09.22. 11:20

A Posta szóvivője, Apáti-Tóth Kata lapunk megkeresésére azt válaszolta, hogy a rendőrségi vizsgálat lezárultáig nem kívánnak megszólalni az ügyben.

Újabb hír: Garázdasággal gyanúsítják

Szombat késő este már nem sikerült elérni Pars Krisztiánt a rendőrségi kihallgatása után, a rendőrség garázdasággal gyanúsította meg a bajnokot. Úgy tudjuk, a készenléti rendőrség emberei vitték be, ahogy azt korábban írtuk, bilincs nélkül. Információink szerint Pars Krisztián szombaton hajnalban repülőre ül és egy észak-afrikai országba megy szüleivel pihenni.

Pars Krisztián kijön a kihallgatásról
Tánczos Mihály (videórészlet)

Ez történt szombaton - Pars szemszögéből

Több olvasónk is jelezte, miszerint a szombathelyi Király utcában egy rendőrségi kisbuszba ültették be Pars Krisztián olimpiai bajnokot 19 óra környékén. Többen találgatásba is bocsátkoztak ez ügyben, a nyugat.hu azonban úgy tudja, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt hallgatják ki Parsot, akit nem bilincseltek meg a rendőrök.

Elértük Pars Krisztiánt, aki készséggel elmondta, ő hogyan látta és élte át az esetet.

- Pénteken délután a 4-es postára mentem feladni egy dedikált kesztyűt, jótékonysági célra. Egy kis helyen tudtam megállni a Maros utcában. A barátnőm bent maradt az autóban én pedig beálltam a sorba. Később a barátnőm telefonált, hogy egy postásautó szeretne bemenni az udvarba, ami előtt megálltam és a vezetője dudál, integet. Mondtam, hogy megyek, két percet kértem, mert már csak ketten álltak előttem

- mondta el pénteken este lapunknak Pars Krisztián, olimpiai bajnok.

-

Amikor kimentem először is bocsánatot kértem a postástól, amiért elálltam az utat, bevallom, nem vettem észre. Ezután ültem be a kocsiba, ahol a barátnőmtől megtudtam, hogy a postás előbb rá akarta venni, hogy ő járjon el az Opelemmel, de ezt nem tette meg, erre a férfi megkérdezte tőle, hogy a barátnőm a kurvám-e?

- mondta. -

Nagyon mérges lettem, kipattantam a kocsiból és odamentem a postásautóhoz és emelt hangon kértem a férfit, kérjen bocsánatot a barátnőmtől. Amikor erre nem volt hajlandó, akkor mondtam neki, hogy kirántom a kocsiból, de végül inkább hagytam, hozzá sem értem.

Más nem nyilatkozik

Pars nem érti, miért ment látleletet vetetni a postás, amikor ő nem bántotta. Kerestük a postást is a Markusovszky kórház ügyeletén, de arra már elment. Az általunk megtalált postai dolgozók közül senki nem nyilatkozott. Az egyik hölgy elmondta, baja lenne abból, ha beszélne, ezért értsük meg, semmit nem mondhatnak. A környező vendéglátóegységekben dolgozók csak a kiérkező rendőrautót látták.

A 4-es posta Szombathelyen
A 4-es posta Szombathelyen
nyugat.hu

Pars Krisztián az ún. órásháztól tartott a belváros felé, amikor a rendőrök az autója után álltak. Végül a Király utcában állították meg, majd átszállították egy rendőrautóba, amivel a kapitányságra vitték. Úgy tudjuk, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt hallgatják ki - állítólag szemtanú is van. Jelenleg is a szombathelyi rendőr főkapitányságon tartózkodik.

A rendőrség közleménye

A Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - szabadlábon hagyása mellett - P. K. szombathelyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2012. szeptember 21-én délután egy szombathelyi posta előtt - előzetes szóváltást követően - bántalmazott egy postai alkalmazottat, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, vele szemben a további eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés