Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Belvároshoz közeli új építésű lakást szeretne Szombathelyen?

Szeretne 3 hónap múlva új építésű lakásba költözni? Akkor válasszon az „A” épület még szabad lakásai közül! Vagy szeretne még gyűjteni, viszont elsők között választana új lakást? Akkor válasszon a „B” épület lakásai közül!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretne rugalmas, kényelmes fizetési konstrukciók keretein belül új lakást vásárolni? Már elérhetők a Mira Garden 2 projekt „B” épületének lakásai is! Válasszon az elsők között! Foglaljon le most! A „B” épület lakásaiból, a többit ráér fizetni 2021-ben!

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

 • Új építésű 30, 40, 54, 64 és 74 m 2 -es lakások
 • Garzonlakások 30 m 2 -en
 • Nappali + 1 szoba 40 m 2 -en
 • Kertkapcsolatos lakások újra a kínálatban
 • Az „A” épület szabad lakásaihoz ajándék parkoló
 • A „B” épület első 10 vevőjének ajándék klíma (kül- és beltéri egység)
 • Mira Garden Lakópark II. (második felvonás)
  További alaprajzokért kattintson!
  Novadom Kft.

  Ha a fentiek elnyerték a tetszését, akkor tökéletes választás most a Mira Garden II. Lakópark, ami minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden korosztály számára.

  Autóval ugyanis 5 percre, gyalog pedig mindössze 10 percre a belvárostól, a déli városrészen, a Jászai Mari utcában épül és 3 hónap múlva befejezésre, majd átadásra kerülő Mira Garden II Lakópark „A” épülete és 2021 nyár végén átadásra kerülő „B” épülete.

  Mira Garden Lakópark II. (második felvonás)
  További alaprajzokért kattintson!
  Novadom Kft.

  Ne maradjon le! Töltse akár az idei karácsonyi ünnepeket új építésű lakásában. Csak is Önön múlik! Az „A” épület lakásait az idei év decemberében átadjuk, a még választható szabad lakástípusok az 54, a 64 és a 74 m 2 !

 • Utolsó kertkapcsolatos lakás a földszinten –AFSZ 2 Lakás nappali + 2 szoba 54 m 2 , 7 m 2 terasz, 40 m 2 magánkert, délnyugati tájolás!
 • 54 m 2 -es lakások a 1, 2. és 3. emeleten
 • 64 m 2 -es lakások, nappali + 3 szobával 1. és 3. meleten
 • 64 m 2 -es nagyteraszos lakás, nappali + 3 szoba, a 3. emeleten, 24 m 2 -es terasszal, déli tájolás
 • 74 m 2 -es lakások az első emeleten, nappali + 3 szobával, 2 fürdővel, tároló helyiséggel, déli, illetve délnyugati tájolással
 • Remek elrendezésű garzonlakások, illetve nappali + 1 szobás laakások újra a kínálatban
 • A fenti lakástípusok a helyszínen élőben megtekinthetőek, a lakások 80%-os készültségben vannak.

  A „B” épület lakásai is leköthetők 2021 nyár végi átadással, jelenleg 40%-os készültségben vannak, a helyszínen megtekinthetők.

  Mira Garden Lakópark II. (második felvonás)
  További alaprajzokért kattintson!
  Novadom Kft.

  A remek tervezői munkának köszönhetően 54-56 négyzetméteres alapterületű lakásaink nappalival és 2 szobával, a 64 négyzetméteres lakásaink nappalival és 3 szobával, valamint két illemhelyiséggel rendelkeznek.

  A 70 négyzetméter feletti nappali + 3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre. Ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is tervezésre került, hiszen így ideális egy öt tagú család számára is.

  Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy ezeket a lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására is, mivel minden követelménynek megfelelnek és cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl sem.

  Mira Garden Lakópark II. (második felvonás)
  További alaprajzokért kattintson!
  Novadom Kft.

  Forduljon hozzánk bizalommal!

  06 70 770 07 62
  www.novaadom.hu

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  (X)

  Hirdetés