Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Programajánló a hétvégére: szüret, detektív hétvége, vidámpark, Hacuka és Ataru Taiko

Ki szeretnél mozdulni, de nem tudod még, hogy mit csinálnál? Összegyűjtöttük, milyen lehetőségek lesznek most hétvégén Vas megyében!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gasztromozi: Csokoládé

Szombathely – Broadway Club Cafe – szeptember 11. péntek, 20:00

Filmvetítés és csokoládékóstoló.

Csokoládé, angol-amerikai romantikus vígjáték 121 perc.

A Csokoládé vidám mese arról, mennyire meg tud változtatni bennünket, ha megízleljük az élet örömeit. Egy titokzatos csokoládébolt megnyitása valóságos háborút robbant ki a francia kisvárosban, ahol az elfojtott vágyak és a félelem szenvedélyes csatába kezdenek az érzékek felszabadító és ellenállhatatlan erejével. Lansquenet-ben ugyanis úgy tűnik, mintha száz éve semmi sem változott volna. Az üdítő fuvallatot Vianne Rocher érkezése hozza meg: a lányával céltalanul utazgató asszony csokoládéboltot nyit a faluban, amely édes ínyencségeivel felszabadítja a helybeliek (önmaguk előtt is) rejtett vágyait. Vianne-nek mágikus képessége van arra, hogy minden vásárlója számára kiválassza a személyre szóló finomságot, és egyesek csakhamar teljesen át is adják magukat érzékeik csábításának. Mások viszont, mint Reynaud grófja, a nemesség helyi dísze, elszánt ellenségévé válnak. Reynaud meggyőződéssel vallja, hogy Vianne csokoládékülönlegességei erkölcsi romlásba taszítják a várost. Szembenállásuk meg is osztja a kisváros lakóit azokra, akik a régi rend biztonságát kívánják megőrizni, és azokra, akik végre élvezni akarják a szabadság újonnan felfedezett érzését.

20 órától csokoládékóstoló: A Laura Csokoládé Műhely egy kis kézműves csokoládé manufaktúra Szombathely mellett, Sében, nagy szívvel és nagy csokoládé választékkal, melyben többéves külföldi és belföldi tapasztalattal készülnek legkiválóbb belga és francia alapanyagokból bonbonok és táblás csokik. Hagymásy Laura, a Csokoládé Műhely tulajdonosa Ausztriában kezdett el csokoládéval foglalkozni egy családi, kézműves manufaktúrában, miközben épp cukrász tanulmányait folytatta. Vizsgái után itthon a Szamosnál dolgozott cukrászként, majd a Szamos Csokoládé Iskolában csokoládé, sütemény kurzusokat és csapatépítéseket tartott angolul, magyarul, norvégul, ritkán németül. Eközben több kurzust is elvégzett a Csokoládé Akadémián. Legutoljára pedig a Lady Lavender Csokiműhelyben dolgozott, akivel a mai napig közösen tart csapatépítéseket országszerte.

A filmvetítés ingyenes, de a kóstoló ára 1500 Ft/fő, ami elővételben, vagy a helyszínen fizetendő. A korlátozott befogadóképesség miatt előzetes helyfoglalás szükséges: Tel: 06-30-826-0926, e-mail: info@kopula.hu. A foglalt helyeket a kezdés előtt, 19:40-ig tudják tartani.

Gasztromozi - Csokoládé - filmvetítés és csokoládékóstoló

Film event by Agora Savaria and 3 others on Friday, September 11 2020 with 169 people interested.


Killakikitt & ILLusion: Főgonosz Flow Turné

Szombathely – Végállomás Klub – szeptember 11. péntek, 21:00

Szeptember 11-én pénteken a tavasszal elmaradt Főgonosz Flow hip-hop turné szombathelyi állomásának pótlására kerül sor a Végállomásban. Érkezik Killakikitt, ILLusion és DJ. Arre, a bemelegítésről és levezetésről pedig a helyi színek képviseletében Mr. B. gondoskodik.

Jegyek:

 • elővétel: 2000 Ft
 • online itt
 • helyszín: 2500 Ft
 • Az áprilisi eseményre megváltott online jegyek automatikusan érvényesek erre a koncertre!

  Killakikitt & ILLusion - Szombathely (Főgonosz Flow Turné)

  Party event in Szombathely, Hungary by AZA and 7 others on Friday, September 11 2020 with 223 people interested and 76 people going. 5 posts in the...


  Nyárbúcsúztató vidámpark

  Szombathely – Szőlős utca – szeptember 12-13. szombat-vasárnap

  Szombathelyen most először! 2500 forintért korlátlan játékhasználat! Dodzsem, légvárak, körhinták, hullámvasút ahányszor csak akarod! Popcorn, vattacukor, bábszínház, gyerekprogramok!

  10:00-14:00-ig, majd 16:00-20:00-ig a Szőlősi utcában, az ÖMV benzinkúttal szemben, a zöld övezetben.

  Nyárbúcsúztató Vidámpark 2020 Szeptember 12-13.

  null


  Hacuka közösségi vásár

  Szombathely – AGORA MSH – szeptember 12. szombat, 8:00

  A járványügyi szabályokat betartva szeptember 12-én, most szombaton 8-tól 12 óráig változatlanul várja az érdeklődőket a Hacuka Közösségi Vásár Szombathelyen az Agora Kulturális Központban! Minőségi női- és férfi ruhák, ékszerek, különböző kiegészítők, gyerekruhák, játékok, könyvek, lakásdekorációs kellékek, és mindenféle hasznos holmi megtalálható lesz a standokon. A belépés díjtalan.

  Kérnek mindenkit, hogy maszkban érkezzen, A vásárt az Agora nagytermében rendezik meg a biztonsági távolság megtartásával, az épületbe való belépéskor pedig hőmérsékletet mérnek, és gondoskodnak a kézfertőtlenítésről.

  Hacuka közösségi vásár

  Shopping event in Szombathely, Hungary by Agora Savaria and Hacuka közösségi vásár on Saturday, September 12 20205 posts in the discussion.


  Detektív Hétvége

  Sárvár – NEO Étterem és Kávézó – szeptember 12. szombat, 10:00

  Idén először útjára indul a Detektív Hétvége turné, melynek keretein belül hónapról hónapra országszerte más és más nagyvárosokba viszik el a Rejtélyek Városa, krimi városnéző túrát. Egy olyan játékot, amelyben ötvözik a detektív turizmust a szabadtéri nyomozással. Ahol családok, barátok, osztálytársak és kollégák tölthetnek együtt minőségi időt, mindezt izgalommal és krimivel fűszerezve.

  A nyomozáshoz adott egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak Szombathely egyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

  A programon időkorlát nincs, más csapatokkal nem kell kooperálni! A kb. 2-2,5 kilométer hosszú útvonal egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

  A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A programon minden 10 fős, vagy annál nagyobb létszámú csapat egy tagjának ingyen biztosítják a részvételt.

  Detektív Hétvége Sárváron

  Games event by Detektív Hétvége and 2 others on Saturday, September 12 2020 with 104 people interested.6 posts in the discussion.


  Gyermeksziget

  Szombathely – AGORA MSH – szeptember 12. szombat, 10:00

  Tűzokádó játszóház – Interaktív játék bátor királyfiak és harcias királylányok számára.

  Az Óperenciás-tengeren túl, a Tűzokádó sárkány birodalmában mesebeli út vár hőseinkre, melyen végighaladva hét „sárkányos” próbát kell kiállniuk. A játékban szükség van harcosok gyorsaságára és csavaros eszére, hisz cél a sárkány megszelídítése. Legyél te is sárkányszelídítő, kalandra fel!

  Közben: 11:00 órától Josef Čapek: Történetek a Kutyusról meg a Cicusról, a Mesebolt Bábszínház előadása.

  Kutya-macska barátság, mondják a marakodó emberekre. Nem úgy a mi Kutyusunk és Cicusunk. Ők igazi jó barátok, bár ez néha nagyon sok bajjal jár két ilyen különböző természetű állatkánál. Az előadás során bele pillantunk életükbe: A költözés utáni takarítás gondjaiba, amikor Cicus hiába keresi a surulókefét, Kutyus meg jóféle sajtnak nézi a szappant és meg is kóstolja. Megtudjuk milyen a kutyanyelv és a macskanyelv. Kedvenceink hogyan sütnek mindenízű tortát, amikor egy napon ünneplik Cicus születésnapját és Kutyus névnapját. Hogyan nevelik fel az erdőben talált babát? Végül milyen színházi előadást rendeznek a gyerekeknek? Bábjátékunk Josef Čapek Történetek a Kutyusról meg a Cicusról c. mesefüzérének legbájosabb és egyben legtanulságosabb epizódjait eleveníti meg.

  Bábszínpadra alkalmazta: Szász Ilona
  tervező: Trifusz Péter
  zeneszerző: Kiss Dávid
  rendező: Kovács Géza
  szereplők: Császár Erika, Kosznovszky Márton
  zenei közreműködő: Kiss Dávid

  A programra a belépés ingyenes.

  Gyermeksziget

  Other event by Agora Savaria and Savaria Turizmus Kft- Tourinform Iroda Szombathely on Saturday, September 12 2020


  Sárvári szüret

  Sárvár – Nádasdy-vár – szeptember 12. szombat, 10:00

  Lesz idén is! DE: Kicsit összehúzták magukat, csak egy nap! A délelőtt folyamán a sárvári Méhésznap rendezvényei zajlanak, megérdemli a figyelmet! A jelen járványügyi helyzetre való tekintettel bál nem lesz!

  A belépés ingyenes, de csak a helyszínen felvehető karszalaggal lehetséges! A fellépők létszámával együtt tartandó 500 fős limit miatt, körülbelül 250 fő vendéget tudunk beengedni!

  SÁRVÁRI SZÜRET 2020

  Art event by Népművészeti Alapítvány - Sárvár on Saturday, September 12 2020


  Vulkán Feszt

  Celldömölk – Kemenes Vulkán Park – szeptember 12. szombat, 16:00

  Fellépők:

 • 16:00 Rózsabors Műhely
 • 18:00 Hamuzákis
 • 19:30 KedvesKovács
 • 21:00 Moto Magamura
 • Vulkán Feszt

  null


  Fidelissima Vegyeskar jubileumi koncert

  Kőszeg – Jurisics vár Lovagterem – szeptember 12. szombat, 18:00

  A Fidelissima Vegyeskar tavaly októberben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Ez alkalomból ünnepi koncertet adtak Sopronban, melyet megismételnek Kőszegen. A műsort igyekeztek a közönség és a kórus kedvenc darabjaiból összeállítani, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a hangverseny második felében Vivaldi „Gloria” című örömteli műve fog elhangozni.

  A belépés ingyenes.

  Jubileumi koncert (ismétlő)

  Music event in Koszeg, Hungary by Fidelissima Alapítvány on Saturday, September 12 2020


  Kupak és Adománygyűjtő Márkafüggetlen Autós Találkozó

  Szombathely – TESCO Hipermarket parkoló – szeptember 12. szombat, 18:00

  Ilyen céllal, és ilyen rövid időn belül még nem csinált találkozót a FitmentFamily: kupakgyűjtést szerveznek Emilinek! (Minden kupak jó, üdítős üveg kupakja, mustáros flakon kupakja, stb.)

  Amit Emiliről tudni kell: 3 éves. Nagyon kedves, mosolygós, életvidám kislány. Halmozottan sérült. Nem tud egyedül kúszni, mászni, ülni, állni és járni sem. Epilepsziás, mind két fülére súlyosan hallássérült.

  A kupakgyűjtéssel egy kis kiegészítést kapnak, így többször eljuthatnak Solymárra a Borsóházba, intenzív terápiára, ami rengeteget segíthet a fejlődésben. Aki nem tud esetleg kupakkal hozzájárulni, de szeretne segíteni, anyagi támogatással is megteheti.

  A találkozón lesz egy lezárt persely amit átadnak a családnak a kupakokkal együtt! Kupakokat és az adományokat a Szürke VW Polo Pickupnál gyűjtik. Arra kérnek mindenkit, hogy a szemetelést, vandálkodás, gumifüstölést hanyagolja mindenki!

  Kupak és Adomány Gyüjtő Márkafüggetlen Autós Találkozó

  Causes event in Szombathely, Hungary by FitmentFamily on Saturday, September 12 2020 with 243 people interested and 65 people going.


  Rejtélyes Vacsora – Gyilkosság Vacsorára

  Sárvár – NEO Étterem és Kávézó – szeptember 12. szombat, 19:00

  A Detektív Hétvége alkalmával nem csak egy, hanem kettő szuper programot is elhoznak Sárvárra. A krimi városnéző játék után próbáljátok ki a Rejtélyes Vacsorát is, amely során történik egy gyilkosság, és a Ti feladatotok, hogy felderítsétek.

  Fogásonként új nyomokra és bizonyítékra bukkantok, melyeket csak a többi asztaltársasággal egyeztetve, csapatoddal összedolgozva tudtok értelmezni, megfejteni. Éld át a '20-as évek Amerikáját, ahol a korrupció és a szeszcsempészet a mindennapok része volt és a maffia ismerte minden lépésed...

  Teendőid:

  1. Jelezd részvételetek emailben: roadshow@rejtelyekhaza.hu
  2. Korhű (de legalább elegáns) öltözetben jelenj meg az eseményen az étteremben
  3. Kattints az eseményben az Ott leszekre, hogy értesülj a friss információkról!

  Menü:

 • Töpörtyű krém, baugette
 • Sertéskaraj steak, zöldborsó, rizottó
 • Brownie, csokoládé mousse, narancs
 • Ár 6.980 Ft/fő, mely tartalmaz 3 fogásos vacsorát + Rejtélyes Vacsora-Logikai Társasjáték-Gyilkosság Vacsorára játékot

  Rejtélyes Vacsora - Gyilkosság Vacsorára

  Games event by Rejtélyek Háza and 2 others on Saturday, September 12 2020


  Szintipop: Horváth Meggie + Horváth Tamás

  Kőszeg – Tóth Pincészet – szeptember 12. szombat, 19:30

  Alapvetés, hogy Meggie-t mindenkinek ismernie kell Vas megyében, akinek nincs ólom a fülében. Számos műfajban mozog elkápráztatóan otthonosan. Igen, a legendás ’80-as évekbeli szintipopban is, bár ezt talán kevesebben tudják róla. Ehhez egy olyan autentikus figurát talált maga mellé, aki nem ma kezdett beleszerelmesedni a szintetizátoros zenékbe, Horváth Tamás személyében.

  Jó kőszegi borok a Tóth Pincészetből, Sgraffito rosé gyöngyözőbor, mindenmentes must, no meg persze zsíros kenyér.

  Asztalfoglalás ajánlott!
  Belépő 500 Ft / fő

  Szintipop - Horváth Meggie + Horváth Tamás

  Music event in Koszeg, Hungary by Tóth Pincészet on Saturday, September 12 2020


  NEW FRIEND REQUEST / Smoking Frog / Lovecrose

  Szombathely – Végállomás – szeptember 12. szombat, 20:00

  Szeptember 12-én, szombaton egy „pótló buli” kerül megrendezésre, a Haverock Közösség ünnepli ötödik születésnapját. Ebből az alkalomból színpadra lép a melodic-hardcore stílusban nyomuló New Friend Request, a zalaegerszegi hardcore-metal Lovecrose, valamint Szombathely képviseletében a Smoking Frog.

  Belépő 1.800 Ft, kapunyitás 8-kor.

  NEW FRIEND REQUEST / Smoking Frog / Lovecrose // Szombathely

  Music event by NEW FRIEND REQUEST and 4 others on Saturday, September 12 2020 with 232 people interested and 63 people going. 16 posts in the discussion.


  Disco*s Hit Legends

  Szombathely – Cabana Garden – szeptember 12. szombat, 22:00

  DISCOSHIT LEGENDS: A Rádió 1 fenegyerekei újra Szombathely nyári szórakozóhelyén! Dj.Junior, Hamvai PG, Bárány Attila!

  Nemtől, kortól, évszámtól függetlenül, csakis a legjobb klubzenék egész éjjel! AZ IDŐJÁRÁS NEM LEHET AKADÁLY! Eső- és szélvédett táncplacc, fedett bárpultok és ülőrészek, ingyenes ruhatár!

  A hatályos jogszabályok alapján a szórakozóhelyen egyszerre 480 fő vendég és a 20 fős személyzet tartózkodhat! További beléptetés csak a távozó vendégek létszámának függvényében lehetséges!

  JEGYÁRAK:

 • Early Bird elővételben: 1.500 Ft
 • Kedvezményes elővételes jegy: 2.000 Ft
 • VIP: 3.000 Ft
 • Online jegyvásárlás itt
 • helyszínen normál: 2.500 Ft
 • helyszínen VIP: 3.500 Ft
 • Asztalfoglalás és Vip: +36 20 218 7897

  Disco*s Hit Legends Cabana Garden, Szombathely 09.12.

  Dance event in Szombathely, Hungary by DISCO*S HIT and 4 others on Saturday, September 12 2020 with 284 people interested and 87 people going. 15 posts...


  Retro City

  Szombathely – Palace Iron – szeptember 12. szombat, 23:00

  Beültetnek egy képzeletbeli Cadillac Eldorado kabrióba és végigutazhatod vele a várost a legnagyobb RETRO slágerekkel!

  A hangulatfelelős DJ Söri!

  Palace Iron - Retro City 09.12

  Party event in Szombathely, Hungary by Palace Iron on Saturday, September 12 2020


  Ataru Taiko-koncert

  Szombathely – Csónakázótó-sziget – szeptember 13. vasárnap, 18:00

  Az ATARU TAIKO ütőegyüttes 2006-ban alakult, azonban a zenekar tagjai már az ezt megelőző több éves időszakban is sokat szerepeltek együtt és egyénileg is, kipróbálva magukat különböző zenei műfajokban, míg végül ráleltek a taiko-ra, mint csoportos dobstílusra. Az azóta eltelt években megközelítőleg 400 koncertet adott a zenekar, fellépések kivétel nélkül nagy sikert arattak, köszönhetően elsősorban annak, hogy a formáció időről-időre látványos és változatos koreográfiai elemekkel tarkított, lendületes előadásmódjáról és dinamizmusáról híres dobszínházat tárt a közönség elé. Az együttes koncertjei kortól függetlenül kínálnak remek kikapcsolódási lehetőséget az igényes szórakozásra vágyók körében.

  Ültetés nélküli koncert, korlátozott létszámú közönség számára A kordonon belüli helyeket 17:30-tól, érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

  Az Érezd Szombathelyt programsorozat keretében.

  Ataru Taiko Koncert ~ Csónakázótó- sziget | Szombathely

  Music event in Szombathely, Hungary by Savaria Turizmus Kft- Tourinform Iroda Szombathely and Ataru Taiko Ütőegyüttes on Sunday, September 13 2020 with...


  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Programajánló

  Hirdetés
  Hirdetés
  Tovább az oldalra