Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Prostituáltként futtattak egy általános iskolás lányt Fóton

Egy Fóton élő pár szervezte be az iskolás lányt, akinek sok pénzt és jómódot ígértek, ha ugyanazt teszi, mint a pár nőtagja, aki prostituált volt. A lány beleegyezett, a partnereket hirdetés útján szerezték neki - közölte az ügyészség.

2017 júniusától október végéig naponta több férfival létesített szexuális kapcsolatot a vádlottak lakásában. Bevételét minden alkalommal átadta a vádlottaknak. A lány a pénzből semmit sem kapott, azt a férfi és a nő saját magára költötte el.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. A járási ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra