Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Prostitúciós ügyek a Jobbik körül?

A volt alelnök megemlíti a párt Vas megyei képviselőjét is.

Hiába lépett vissza a politika első vonalából Vona Gábor és hiába látszik a korábbinál bizonytalanabbnak a Jobbik, úgy tűnik, a tavaszi választási kampányban elhangzottakat máig nem tudja megbocsátani a Fidesz.

Az egykor szélsőjobboldali, mára erősen kontúrját vesztett párt és annak vezetői ma is megkapják a napi adagot a központi propagandától.

A kormányközeli MagyarHírlap.hu szombaton megjelent írása ugyanis gyakorlatilag prostitúció szervezésével vádolja a Jobbikot.

„Voltak tehetséges emberek a Jobbik gyakornoki programjában, de felvettek sok olyan fiatal hölgyet, akikre ez nem volt igaz, arra viszont nem emlékszem, hogy bármelyikük előnytelen külsejű lett volna”

– mondta lapnak Volner János.

Az egykori alelnök szerint nem véletlen, hogy a párt „prostitúciós jellegű” gyakornoki programjának megújításáról beszélt Stummer János jelenlegi alelnök.

Ez utóbbi ugyan csak “kampánybeszédben elhangzott költői túlzás”- nak tartja egykori kijelentését, de Volner szerint nem volt véletlen a kifejezés.

Facebook-bejegyzésében azt írta:

Nem engem kísérgettek semmihez nem értő, de piszok jól fizetett, miniszoknyás kolleginák.

Most pedig a Magyar Hírlapnak így nyilatkozott:

Természetesen voltak tehetséges, jól képzett fiatalok a gyakornokok és a jelöltek közt, de sokszor nem őket, hanem olyan fiatal hölgyeket vettek fel, akikről ezt nem volt elmondható

.

Mindehhez sokat sejtetően hozzátette:

A felvételi része volt a fényképes casting is, és azok közül, akiket felvettek, egyetlen előnytelen kinézetű hölgyre sem emlékszem

.

A gyakornoki program leglelkesebb hívei Bana Tibor elnökségi tag, Farkas Gergely, az ifjúsági tagozat korábbi elnöke és Vona Gábor voltak – mondta Volner, aki szerint a gyakornokok egy részét aztán alkalmazta is a Jobbik, olyanokat is, akik nem voltak tagok, vagy csak később léptek be a pártba.

Többször szült bérfeszültséget, hogy a régi Jobbik-tagok kevesebbet kerestek, mint az újonnan felvettek

– fogalmazott.

A Nyugat.hu a Magyar Hírlap írásával kapcsolatban megkereste a párt Vas megyei képviselőjét.

Bana Tibor közölte:

Nem kívánok reagálni Volner János hazugságaira, inkább ő adjon választ arra, hogyan szerezte az úgynevezett diplomáját. Sok sikert kívánok kirekesztő és szélsőséges pártjának a Fidesz támogatásához

.

Volner Jánost múlt hónap elején zárták ki a Jobbikból, jelenleg a radikális A Mi Hazánk Mozgalomban politizál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra