Innen még – a levegőből – úgysem látta a szombathelyi tűzijátékot (videó)

Ha már az utolsó, adjuk meg a módját.

Az idei szombathelyi tűzijáték lesz az utolsó – legalábbis egy ideig -, írtuk, mivel Nemény András közölte: az idén már nem lehetett változtatni a szilveszteri programon, de a jövő évben mindenképpen át kell gondolni ezt a kérdést. Ő maga úgy gondolja, egy szép, minőségi fényfestéssel ki lehet váltani a tűzijátékot. „Jó esély van arra, hogy a ma esti lesz az utolsó szilveszteri tűzijáték Szombathelyen” – mondta a város első embere, aki maga is kutyatulajdonos. – Ha már nem lesz többet, nézzük meg alaposan fölülről is. (6:30-tól kezdődik a hivatalos rész)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely