Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathely KDNP-s polgármestere is kihasználja az utolsó vásárlós vasárnapot

A Family Center parkolójában fotózták le Puskás Tivadart és feleségét. A város nem hivatalos Facebook-profilján jelent meg a kép.

Igen, Puskás Tivadar, a KDNP volt országgyűlési képviselője, Szombathely jelenlegi polgármestere a Family Centerben volt március 8-ána feleségével. Azon a vasárnapon, amikor utoljára vannak nyitva az üzletek, és éppen a KDNP volt az a párt, amelyik ezt az ötletet bedobta, a Fidesz pedig ráharapott.

Az indoklás szerint a vasárnap legyen a családoké, az emberek ne shoppingoljanak, ne járkáljanak üzletközpontokba és plázákba ezen a napon, a multik pedig ne kényszerítsék arra az alkalmazottaikat, hogy vasárnap is dolgozniuk kelljen. Arra is céloztak, hogy így többen mennek majd templomba vasárnap, egyes hírek szerint a templomok már készülnek is a vasárnapi tömegekre.

Puskás Tivadar és felesége az utolsó vásárlós vasárnap a Family Center előtt
Szombathely Város facebook oldala

Úgy tűnik, a szombathelyi polgármester igazi lázadó. Nem foglalkozik pártja ideológiai utasításaival, inkább kihasználja a szép időt, a nőnapot és az utolsó nyitva tartós vasárnapot. Azt nem tudjuk, hogy minderre a vasárnapi istentisztelet előtt vagy után kerített sort, de legalább felesége is vele volt, így nem hanyagolta el családját.

Reméljük, nem lesz ebből baja, nem szeretnénk, ha Semjén Zsolt vagy Hende Csaba megfenyítené Puskás Tivadart.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra