Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Puskás Tivadar nem lesz ott a nagyvárosi polgármesterek zászlólengető, sorosozó gyűlésén

A szombathelyi polgármesternek egyéb hivatali elfoglaltsága lesz aznap.

Január 12-ére, a budapesti Bálnába hívta össze a Megyei Jogú Városok Szövetségének következő gyűlését a szervezet elnöke, Szita Károly, Kaposvár polgármestere.

A meghívó így szól: „Szerencsés történelmi időkben egy polgármesternek aligha kell azon gondolkodnia, hogyan őrizze meg településén azt a közösséget, amely több évszázad nemzeti hagyománya és kultúrája révén alakult ki. Ma sajnos nem ilyen időket élünk! Mert bár falvaink és városaink előtt soha korábban nem nyílt annyi lehetőség a fejlődésre, mint most,

közben minden korábbinál nagyobb veszély fenyeget bennünket.

Mivel Brüsszel továbbra sem tett le a felső korlát nélküli betelepítési kvótáról, sőt, Soros György »civiljei« megkezdték hazánkban a betelepítés előkészületeit, fennáll annak a lehetősége, hogy Magyarországra is nagy számban érkeznek migránsok.”

Szita Károly azt is kéri a polgármesterektől, hogy vigyék magukkal városuk zászlaját.

Szombathely polgármestere nem ér rá

Megkérdeztük Puskás Tivadart, ott lesz-e a gyűlésen, és elviszi-e a város zászlaját. Puskás válasza:

Egyéb hivatali elfoglaltságom miatt a rendezvényen személyesen nem tudok megjelenni!

Vagyis, Szombathely polgármestere nem megy el a sorosozós gyűlésre. A válaszból az viszont nem derük ki, hogy képviselteti-e magát, mondjuk valamelyik alpolgármesterével. Zászlóval vagy anélkül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra