Putyin a saját unokahúgát nevezte ki védelmi minizterhelyettesnek

Anna Civiljova férje Szergej Civiljov energetikai miniszter, őt májusban nevezte ki az államfő.

Vlagyimir Putyin orosz elnök az unokahúgát, Anna Civiljovát, nevezte ki Oroszország védelmi miniszterhelyettesének, az erről szóló hivatalos határozat meg is jelent az orosz jogszabályi változásokat közlő portálon - írja az Insider.

Civiljova férje a májusban kinevezett Szergej Civiljov energetikai miniszter, így Putyin már a második családtagját emelte be a kormányba.

Civiljova az orosz Kolmar nevű nagy szénipari vállalat tulajdonosa, a cég 2022. augusztusában költözött Svájcból Dubajba, hogy megkerülje az orosz szénre vonatkozó embargót. A családé egyébként a Sereges síparadicsom, amit Civiljova előző házasságából származó fia vezet, aki tehát szintén Putyin rokona.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek