Putyin nagy asztala a fasorban sincs a kínai elnökéhez képest

Hszi Csin-Ping egy hegyvölgyes monstrummal büszkélkedhet.

Ha azt gondolta, hogy az az asztal nagy, amelyik mellett Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor tárgyalt A hosszú asztal titka - Avagy miről beszélt Moszkvában Putyin és Orbán February 04. 11:14 néhány napja, óriási tévedésben van. A kínai asztal méretét a koronavírus is indokolhatja, gond nélkül lehet távolságot tartani a másiktól, ötmétereseket.

Orbán Viktor és Putyin megbeszélése Moszkvában
MTI/Kreml

Hszi Csin-ping kínai elnök vita nélkül az asztalok asztalát rántotta elő a gigantomán bútorverseny soros állomásán, amikor a pekingi olimpiát kihasználva fogadást adott szombat este állami vezetőknek – írja a Telex .

A kínai nagy asztal
AFP

És valóban. A különös domborzatú asztal nem panelbe való, jót lehetne kergetőzni körülötte, de akár rajta is, és még az az előnye is megvan, hogyha a túlfelén valaki a szomszédja fülébe súg, azt ezen az oldalon garantáltan nem hallja meg senki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű