Vádat emeltek a körmendi Rába hídnak hajtó ittas sofőr ellen

Az ittas sofőr nem tudta követni autójával az út kanyarulatát, de szerencséjére nem a Rábában kötött ki, "csak" a hídelemeket amortizálta 2023. december 15-én. Most vádat emeltek ellene.

A Körmendi Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2023. decemberében, lakott területen ittasan vezette személygépkocsiját. A sofőr – ittassága miatt – egy kanyarban kisodródott az autóval, letért az útról és egy beton hídfőnek ütközött. A balesetben a vádlott könnyű sérüléseket szenvedett el.

A járási ügyészség közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását is indítványozta a vádlottal szemben, akinek büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló