A Rábába fulladt a Mikulás? - Videó a férfi korábbi akciójáról

Megtalálták a mikulásruháját annak a férfinak, aki belegyalogolt az áradó Rába hömpölygő vizébe - tudtuk meg rendőrségi forrásból. A férfi nem tudott partra mászni és elragadta a víz. Nincs sok esélye annak, hogy még életben van. Videó a férfi korábbi akciójáról és fotó a mostani leveléről.

Frissítés:

Nem akart öngyilkos lenni Riegler István, a parton levetett ruhái mellett egy levelet hagyott, amiben leírja, miért masírozott bele a Rábába. Ebben ez áll:

a "nyári mikulás" Rába parton hagyott üzenete
nyugat.hu

ÉHSÉGSZTRÁJK! Hogy 1,5 év után Rábahídvég Képviselőtestület lakossági fórum keretében hallgasson meg! A rábahídvégi Művelődési Házban a teljes nyilvánosság bevonásával.


Dícsérni jöttem, nem temetni címmel. Köszönöm figyelmét!


A rábahídvégi Nyári Mikulás!


Ha nincs mennyei látás elvadul a nép...

A férfi már egy hete a rábahídvégi italbolt mellett töltötte a napjait és ingyen kiadványokat osztott az arra járóknak.

A férfi ledobta a ruháit és Mikulás jelmezbe bújt, így ment be az áradó Rábába

Elsüllyedt Mikulás

Szombat délelőtt, nem sokkal 11 óra előtt egy mikulás ruhás férfi gyalogolt be a Rábába Rábahídvégen. A nézelődők közül senki nem akadályozta meg ebben. Úgy tudjuk, a férfi Riegler István, aki már korábban is felhívta magára hasonló módon Politikai Mikulás-pornó a vízben - Csak az ötlet hibbant? (Videóval) 2007. December 07. 15:50 a figyelmet. Riegler megcsúszott a parton és elmerült, a nézők ekkor értesítették a helyszín közelében az árvízi mentési munkálatoknál tevékenykedő rendőröket, tűzoltókat, akik csónakokkal és gyalogosan azonnal az 50 éves férfi keresésére indultak. A kutatás jelenleg is folyik a vízbeesés helyétől egészen a püspökmolnári vasúti hídig. Időközben a folyó már kisodorta a férfi által viselt piros felsőruhát.

Riegler korábbi téli akciója Szombathelyen

Rendőrségi felhívások

A rendőrség kéri azokat - abban a reményben, hogy a férfinek mégis csak sikerült kimenekülnie - akik ezt követően találkoztak vele, hogy értesítsék a hatóságot a 107-es telefonszámon.

Archív kép Riegler Istvánról

Ezen túlmenően arra hívja fel a Rába mentén élő, ott nézelődő állampolgárok figyelmét a Vas megyei rendőrség, hogy nagyon veszélyes, sok helyen életveszélyes a folyó partján tartózkodni, mivel a felázott talaj laza, a töltések is csúszósak, beleesés után a gyors sodrás miatt tragédiával végződhet a kíváncsiság. Felelős állampolgári magatartással, egymás figyelmeztetésével megelőzhetőek lennének ezek a tragédiák, a hatóságok pedig az árvízi mentési munkálatokra koncentrálhatnák erőiket.

A videó második része - a jelek szerint a Rába most meghiúsította a tervet
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Politikai Mikulás-pornó a vízben - Csak az ötlet hibbant? (Videóval)

Jótékonysági akcióra indultunk a Csónakázó tóhoz, hogy ott egy vallással kevert, zavaros politikai showba csöppenjünk.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló