Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keresik a gyógyszertári rablót

A rendőrség közzétette a fegyveres férfi személyleírását, és egy szemtanút is keresnek, róla fotó is van.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Március 23-án kora este történt a rablási kísérlet Szombathelyen Elmenekültek a patikusok a fegyveres elől Szombathelyen 2012. March 23. 18:51 , a Szűrcsapó utcai Domus üzletházban. Egy férfi fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelte a Fagyöngy gyógyszertárban, a patikusok azonban a hátsó helyiségbe menekültek, így a rablás meghiúsult.

A személyleírás

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendőrség most közzétette az elkövető személyleírását. Egy 180-190 cm magas, vékony testalkatú férfit keresnek, aki az eset közben téglás-narancsos színű kabátot, sötét színű nadrágot és símaszkot viselt. A fegyvernek látszó tárgy kisméretű és fekete volt.

Ezt a férfit is keresik a rendőrök
Nyugat.hu

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik a személyleírás illetve egyéb adatok alapján információval rendelkeznek a keresett személlyel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban. Várják továbbá a képen szereplő férfi jelentkezését is, aki a bűncselekmény időpontjában a Domus üzletházban tartózkodott.

Jelentkezni a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítő-számon, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107-es segélyhívó számon lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Elmenekültek a patikusok a fegyveres elől Szombathelyen

Információink szerint 18 óra környékén egy fegyveres ment be a Domus bevásárlóközpont emeleti patikájába, ahol a bevétel átadását követelte.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés