Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ketten támadtak a postásra - megvédte a táskáját a rablóktól

Rablási kísérlet történt csütörtökön délelőtt Szombathelyen. A Bem József utca egyik tízemeletesében két rabló támadt rá egy postásra, aki szembeszállt az ismeretlenekkel és megvédte az értékeket.

A nyugat.hu információi szerint ketten támadtak meg egy postai kézbesítőt Szombathelyen, a Bem József utca egyik tízemeletesében. A támadók feltehetőleg a postás táskáját akarták megszerezni, amiben pénzt sejtettek.

Nyomozók a tízemeletes előtt
Nyomozók a tízemeletes előtt
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, a postás nem engedett az erőszaknak és megfutamította a támadóit, akiket a rendőrség nagy erőkkel keres. A környéken civil és egyenruhás rendőröket láttunk, amint kérdezősködnek. Egy házban lakó a nyugat.hu-nak elmondta, hogy mentőautót is látott kiérkezni, azt azonban nem tudja, megsérült-e a postás a dulakodásban.

Nem sikerült elvenni a postástól a táskáját
Nem sikerült elvenni a postástól a táskáját
Tánczos Mihály

Ha valaki március 31-én a délelőtti órákban gyanúsan viselkedő, esetleg menekülő embereket látott a Váci, Bem, Rohonci út környékén, az ossza meg információit a rendőrséggel.

A rendőrök szemtanúkat kerestek a környéken
A rendőrök szemtanúkat kerestek a környéken
Tánczos Mihály

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették információnkat. Az elsődleges adatok alapján rablási kísérlet történt, két embert keresnek.

A rendőrség délután kiadott közleménye:

Szombathelyen a Bem utcában lévő egyik lépcsőházban két, fekete szövetmaszkot viselő ismeretlen személy kísérelte meg az ott tartózkodó postás táskáját eltulajdonítani. Az egyik elkövető tettleg bántalmazta is a férfit, aki ennek következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök kiérkezéséig az elkövetők távoztak a helyszínről. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Nem Váci, Bem

Első híradásunkban tévesen a Váci Mihály utcába helyeztük a rablási kísérletet, holott az valójában a Bem utcában volt. Fotóink viszont a valós helyszínen készültek a rablás után. Olvasóinknak köszönjük az utcanévre vonatkozó észrevételeket. Az alábbi képen bejelöltük, hol történt a bűncselekmény. Az is látszik, hogy a Váci Mihály utca kurtán-furcsán ér véget a kanyarodó Bem utca miatt. A tévedésért elnézést kérünk!

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló