Eddig: 1 654 863 / 3 000 000 Ft, 77 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Rabosították a Mi Hazánk fővárosi elnökét a ferencvárosi pad nemzeti színűre festése miatt

Azaz ujjlenyomatot vettek tőle és lefényképezték.

Vékony Csongort, a Mi Hazánk budapesti elnökét a pad hatodik színeváltozása miatt rabosították, áll a párt közleményében, azaz ujjlenyomatot vettek tőle és lefényképezték. Ez volt az az akció, amikor a padot piros-fehér-zöldre festették egy sajtótájékoztató keretében - írja a 444 .

A rabosítás az Amnesty International feljelentése után történt. A párt a vád ellen panasszal élt, nem értik, miért foglalkozik a nyomozóhatóság egy ilyen jelentéktelen, „ügynek sem nevezhető eseménnyel” .

„Egyes országokban, mint például az Amerikai Egyesült Államokban vagy a velünk szomszédos Romániában, ha az országzászló színeire festenénk egy padot elismerés járna érte” - írták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek