Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rácsapott a nő fenekére Sárváron, szeméremsértés a vád ellene

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

A Sárvári Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki megállt kerékpárjával a járdán a sértett nő mellett, és a nő fenekére csapott.

A Büntető Törvénykönyv 2013. július 1-től kibővítette a szeméremsértés tényállását egy új elkövetési magatartással. Szeméremsértésnek minősül és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő – ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg – a mással szemben tanúsított olyan szeméremsértő magatartás is, ami a sértett emberi méltóságát sérti.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra