Álló autóba rohant a Ford Gyöngyösfalunál, a 87-esen

Megállt a 87-es főúton egy Suzuki idős utasa, hogy valamit megigazítson az autóban. Ketten kikerülték, a harmadik autó viszont fékezés nélkül belehajtott.

Valamit meg akart igazítani az autójában egy Suzuki idős sofőrje, ezért Gyöngyösfalu után megállt a 87-es úton, egy egyenes szakaszon. Két autó kikerülte, a harmadik azonban fékezés nélkül belehajtott. A Ford lerepítette az útról a Suzukit, ami egy bokorba csapódott. Az idős férfit a mentők kórházba szállították.

Belerohant az álló autóba a Ford a 87-es úton, Gyöngyösfalunál
Belerohant az álló autóba a Ford a 87-es úton, Gyöngyösfalunál
Tánczos Mihály

A helyszínelés idejére teljes útzár volt az érintett szakaszon. Igazságügyi szakértő vizsgálja a baleset körülményeit, így azt is, mekkora sebességgel érkezett a Ford. Fényképünkön sárga bója jelöli az ütközési pontot, ahol a Ford jobb eleje ütközött a Suzuki bal hátsó részével.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló