Álló autóba rohant a Ford Gyöngyösfalunál, a 87-esen

Megállt a 87-es főúton egy Suzuki idős utasa, hogy valamit megigazítson az autóban. Ketten kikerülték, a harmadik autó viszont fékezés nélkül belehajtott.

Valamit meg akart igazítani az autójában egy Suzuki idős sofőrje, ezért Gyöngyösfalu után megállt a 87-es úton, egy egyenes szakaszon. Két autó kikerülte, a harmadik azonban fékezés nélkül belehajtott. A Ford lerepítette az útról a Suzukit, ami egy bokorba csapódott. Az idős férfit a mentők kórházba szállították.

Belerohant az álló autóba a Ford a 87-es úton, Gyöngyösfalunál
Belerohant az álló autóba a Ford a 87-es úton, Gyöngyösfalunál
Tánczos Mihály

A helyszínelés idejére teljes útzár volt az érintett szakaszon. Igazságügyi szakértő vizsgálja a baleset körülményeit, így azt is, mekkora sebességgel érkezett a Ford. Fényképünkön sárga bója jelöli az ütközési pontot, ahol a Ford jobb eleje ütközött a Suzuki bal hátsó részével.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló