Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két sofőr félrenézett, hat autó megrongálódott két ráfutásos balesetben Szombathelyen

Közel egy időben okozott nagy torlódást két ráfutásos baleset szombaton Szombathelyen.
Skoda tolta össze a kocsisort a 87-es főúton
TM/Nyugat.hu
Kőszeg irányába tartott a 87-es főúton egy Skoda személyautó. A Söptei úti laktanya mellett az autót vezető fiatal nő egy rövid időre másra figyelt és ütközött az előtte forgalmi okból lassító Renault-val, amit egy Fiatnek lökött, az pedig egy Suzukinak koccant.
Három autót tolt össze a Skoda, nagy torlódás alakult ki
TM/Nyugat.hu
Rövid idő alatt nagy torlódás alakult ki a forgalmas főúton, de a járművek a rendőrség kiérkezése után nem sokkal félreálltak egy öbölbe, így ismét zavartalanul haladhatott a forgalom.
A járművek félreálltak a forgalmas főútról
TM/Nyugat.hu
Ráfutás a kijelölt gyalogátkelőhelynél Nem messze onnan a 11-es Huszár úton is ráfutásos baleset történt. Egy Toyota tartott Kőszeg irányába, amikor az autót vezető fiatal nő szintén néhány másodpercre másfelé figyelt. Közben az előtte haladó Volkswagen kisáruszállító megállt egy kijelölt gyalogátkelőhely előtt, hogy átengedjen egy gyalogost.
Volkswagennek ütközött a Toyota
TM/Nyugat.hu
A Toyota belehajtott a kisáruszállító hátuljába, de mivel az utóbbi sofőrjének a lába a féken volt, ezért nem lökte a furgont a kijelölt gyalogátkelőhelyre a személyautó. A vétkes sofőr elismerte a felelősségét a balesetért és bocsánatot kért a figyelmetlenségéért.
A figyelmetlenség most "csak" anyagi kárral járt
TM/Nyugat.hu
A Toyotát a kisáruszállító vezetője és utasa, azaz a vétlen fél áramtalanította. A szomszédos Magyar Tenger étteremből pedig seprűvel és lapáttal érkezett egy dolgozó, amikor látta, hogy kézzel próbálják felszedni a törmelékeket az útról és gyorsan összesöpörte a szilánkokat és alkatrészdarabokat, pont a Magyar Közút munkatársának érkezése előtt.
A szomszédos Magyar Tenger étteremből seprűvel és lapáttal érkezett segíteni egy férfi
TM/Nyugat.hu
Amikor a férfinek megköszönték a segítséget azt mondta, hogy ez természetes. Saját tapasztalatunk alapján azonban ez nem mindenhol természetes. Pedig az ilyen apró gesztusok komoly segítséget jelenthetnek a balesetek részeseinek.
Ráfutásos baleset a 11-es Huszár úton, Szombathelyen
TM/Nyugat.hu
Felborult egy Peugeot Oszkó közelében Szombaton késő délután padkára futott és felborult egy Vasvár felől érkező Peugeot személyautó Oszkó közelében. A sofőr megsérült a balesetben.
Padkára futott és felborult egy autó Oszkó közelében
TM/Nyugat.hu
Az a fránya két másodperc... Szemléletes videók arról, mennyit jelenthet pár másodperces  figyelmetlenség.

És az előző reklám hosszabb verziója:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra