Rajtakapták, amikor parfümöt lopott egy szombathelyi szupermarketből, a testvérét próbálta bemártani

Spoiler: nem sikerült túljárnia a rendőrök eszén.

A Szombathelyi Járási Ügyészség hamis vád vétsége miatt emelt vádat azzal a fiatalkorúval szemben, aki a vád szerint 2020 decemberében egy szombathelyi szupermarketből szabálysértési értéknek megfelelő összegben tulajdonított el illatszereket.

Tettenérését követően azonban a vele szemben intézkedő rendőröknek testvére adatait diktálta be.

Hamis vád bűncselekményét követi el az is, akit bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésén tetten érnek, és ennek során más személynek adja ki magát.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság, mint fiatalkorúak bírósága fog dönteni – írja közleményében a Vas Megyei Főügyészség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek