Rátámadt a medenceőrre, mert azzal hencegett, hogy megvolt neki a barátnője

Jól indult a strandszezon a termálfürdőben.

A Kőszegi Járási Ügyészség garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vád szerint 2022 májusában, egy termálfürdőben medenceőrként dolgozó férfira támadt, mert a sértett azt híresztelte ismerőseinek, hogy a vádlott barátnőjével intim kapcsolata volt.

A vádlott egyszer arcul ütötte a sértettet, aki a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Kőszegi Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta – zárja közleményét a Vas Megyei Főügyészség.

(Címlapképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek