Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Reggel leállt a fűtés Szombathelyen, az oladi városrészben

Több száz lakás maradt egyik pillanatról a másikra fűtés nélkül, a hajnali hőmérséklet odakint -5 fok alatt volt.

Vasárnap kora reggel Szombathelyen az oladi lakótelep több házában is leállt a fűtés, a radiátorok pillanatok alatt kihűltek. Több száz lakás maradt egyik pillanatról a másikra fűtés nélkül, ráadásul a hajnali hőmérséklet odakint -5 fok alatt volt – írja az atv.hu .

A lakók furcsa zajokra ébredtek. Az internetes fórumok alapján több száz lakás maradt fűtés nélkül, a lakók a csövekből hangos csattogást hallottak, majd a víz bugyogását és ezután nem sokkal kihűltek a radiátorok. A javításon kora reggel óta dolgoznak a távhőszolgáltató szakemberei.

Olad, távhő, munka
Facebook

Volt ahol délben már csak 15 fok volt a lakásban. A szolgáltató illetékesét nem értük el, így nem tudtuk meg, hogy a munkálatokkal mikorra végeznek.

Délelőtt a lakások egy részében már sikerült helyreállítani a fűtést, de még sok család várta a meleget. Délután négy órakor a Kodály Zoltán és a Nagy László utcában lakók továbbra is arra panaszkodtak, hogy náluk még mindig hidegek a radiátorok.

Az Olad a mi otthonunk Facebook csoport oldalán arról számolnak be, hogy a Kodály Zoltán utca 24-nél ássák a földet a parkoló autók tövében. Időközben annyit sikerült kiderítenünk, hogy legkésőbb reggelre mindenütt helyre áll a távhőszolgáltatás.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely