Reggel ne keresse a Napot az égen

Sokáig eltakarja a köd.

Vasárnap reggel az éjszaka képződő köd, illetve rétegfelhőzet fokozatosan csökken, javulnak a látási viszonyok, legnagyobb eséllyel északon maradhatnak tartósan borult, párás területek. Számottevő csapadék reggel sem várható, legfeljebb ködszitálás fordulhat elő.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint az Alföld északi peremén és Borsodban az átmeneti délutáni javulás után szombat estétől ismét helyenként sűrű köd várható; vasárnap hajnalra pedig több helyen képződik sűrű köd.

Emiatt az Országos Meteorológiai Szolgálat egyes szintű figyelmeztetést adott ki vasárnap reggelre tartós, sűrű köd miatt az ország szinte egész területére.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás