Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

"Regisztráció nélkül anarchia lett volna"

Ezt Kecskés László városi képviselő jelentette ki a szombathelyi közgyűlésen.

Azért kellett az oltás előtti regisztráció és az időpontok megszervezése, mert különben anarchia, kezelhetetlen helyzet alakult volna ki - mondta Kecskés László városi képviselő, aki "civilben" orvos.

Oltásra várók állnak sorban a novemberi oltási héten Szombathelyen
Mészáros D. Zsolt

A képviselő arra reagált, hogy a városvezetés szerint bebizonyosodott, a kötelező regisztráció visszatartó erő volt, hiszen most, amikor az oltási héten nem kell előre regisztrálni, sokan mennek felvenni az első oltást.

Kecskés hozzátette, az oltási hét alatti állapotokat nem lehet hosszú távon fenntartani, mert akkor károsodnának az egyéb ellátások.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra