Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Autó elé szaladt egy négyéves kislány Szombathelyen

A Renault vezetője azonnal a fékbe taposott. A kislány elesett, de nem sérült meg súlyosan.

Egy sárvári lakos közlekedett a szombathelyi Kisfaludy Sándor utcában hétfőn délután Renault személyautójával, amikor elsodort egy menetirány szerinti bal oldalról, a parkoló gépkocsik takarásából úttestre szaladó gyermeket - jelentette munkatársunk a helyszínről.

A kislány a balesetben könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Renault elé szaladt négy éves kislány Szombathelyen - parkoló autók között rohant az útra
TM/Nyugat.hu

Lapunk úgy tudja, egy közeli házból gépjárművel akart kijárni valaki, emiatt kinyitotta a kaput. A kislány ebből a házból ment ki az utcára. Először átszaladt a túloldalra, majd nem sokkal később vissza akart rohanni az édesanyjához.

Az érkező Renault vezetője a gyermek felbukkanásakor azonnal a padlóig taposta a féket és az autó úgy állt meg, hogy a kislány rátámaszkodott a motorháztetőre, majd elesett.

A balesetet a gyermek okozta, de a felelősség a gondviselőt terheli. Információnk szerint az édesanya ellen indult szabálysértési eljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra