„Rendet rakott” a Lidl biztonsági őre

Egy "gyanús" vásárlót a plexihez vágott, ami ripityára tört.

Fizikailag is bántalmazott egy biztonsági őr egy vevőt a Corvin negyedben található Lidlben - derül ki a blikk.hu cikkéből.

K. László egy akciós terméket keresett, de az elfogyott már, így nem vásárolt semmit, kifelé indult. A pénztárakon túl egy egyenruha és jelvény nélküli "nehéz fiúba" botlott, aki kipakoltatta a zsebeit. K. László, tudván, hogy nem volt szabálytalan, azt kérte, menjenek egy külön helyiségbe, ahol tisztázhatja magát - a zsebében volt egy másik boltban vásárolt termék, blokkal együtt.

Az őr ezt akadályozta, nekivágta a legközelebb pénztárnak, ahol a beszámoló szerint a plexi is összetört, K. László holmiját is kár érte. A rendőrök ekkorra értek oda, és igazolták, hogy a vásárlónak van igaza.

Tőzsér Judit, a Lidl vállalati kommunikációért felelős vezetője lapunk megkeresésére elismerte: valóban megtörtént a sajnálatos incidens. Bocsánatkérésüket a vásárlónak is jelezték. Az őr egyébként nem állt a Lidl alkalmazásában, de a történtek után egyik áruházban sem dolgozhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek