Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli állapot Floridában

Szerdán érkezik a Michael hurrikán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli állapotot hirdetett ki Rick Scott floridai kormányzó vasárnap a közelgő Michael névre keresztelt trópusi vihar miatt, amely egyelőre a karibi vidéken, Kuba és Mexikó fölött kavarog, azonban várhatóan hurrikánná erősödik, és szerdán éri el Florida partjait.

A Nemzeti Gárda 500 tagját máris mozgósították, hogy előre felkészüljenek a viharra. A helyi önkormányzatok vezetőit arra szólította fel, hogy még a vihar érkezte előtt vizsgálják át erőforrásaikat és raktáron lévő készleteiket, ellenőrizzék az áramkimaradáskor használatos generátorokat, valamint az élelmiszer-, és ivóvíztartalékokat.

Tavaly szeptemberben az Irma hurrikán érte el Florida partjait, akkor egy ott élő magyar család mesélte el Komolyabb kár nélkül vészelte át a hurrikánt egy magyar család Miami mellett 2017. September 12. 10:37 , milyen volt a trópusi vihar.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés