Rendkívüli bejelentést tett Nemény András, Szombathely polgármestere

A nehézségek áthidalására két munkacsoport felállításáról döntött.

A város Facebook-oldalára feltöltött videóban szólt a szombathelyiekhez.

Mint mondta, nehéz lesz az ősz, amire időben fel kell készülni. Az infláció miatt kialakult drágaság, az energiaárak nehéz helyzetbe hozzák az embereket - mondta -. A városnak erkölcsi kötelessége a segítés. Az első feladat a város működtetése, de ennél fontosabb a nehéz helyzetbe került emberek megsegítése. Ezért két munkacsoportot, egy gazdaságvédelmit, és egy megélhetésvédelmit állítanak fel. Meg kell találni azokat az embereket, akik igazán segítségre szorulnak, így Szombathely újra és igazán a segítés városa lesz - mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra