Rendőrautó szenvedett balesetet Nemesbődnél

Citroennel ütközött a rendőrkocsi, három rendőrt vittek kórházba. A balesetet okozó férfit elvakította a nap.

Vát irányába tartott a 86-oson egy rendőrautó Nemesbőd felől, amikor a szemből jövő Citroen, eddig tisztázatlan okokból, áttért a szemközti sávba. A rendőrkocsi sofőrje elrántotta a kormányt, így a Citroen az autót oldalt kapta el.

A nyomokból egyértelműen látszik, hogy a Citroen ment át a szemközti sávba
A nyomokból egyértelműen látszik, hogy a Citroen ment át a szemközti sávba
Tánczos Mihály

A balesetben három rendőr megsérült, őket a szombathelyi kórházba szállították. A teljes útzárat 15 óra után feloldották.

Rendőrautóval ütközött a Citroen Nemesbődnél
Rendőrautóval ütközött a Citroen Nemesbődnél
Tánczos Mihály

A Citroen pápai vezetője a nyugat.hu-nak elmondta, hogy a kanyarba beérve elvakította a nap, ezután pedig már minden hirtelen történt. Mire újra rendesen látott, addigra már nem tudta elkerülni a balesetet. Nem ment gyorsan, kocsisorban haladt. A történteket nagyon sajnálja és reméli, hogy senki nem sérült meg komolyabban. Kérdésünkre hozzátette, a sérült autó egyben a munkaeszköze is.

Információink szerint a rendőrök könnyű sérülést szenvedtek. A rendőrautó nem használta a megkülönböztető jelzését, napi munka miatt tartottak Vát felé a rendőrök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra