Rendőriskolások álltak szolgálatba

15 rendészeti szakközépiskolás kezdi meg a munkáját Vas megyében. A hallgatók képzett rendőrök felügyelete mellett dolgoznak.

A rendészeti szakközépiskola első évfolyamán végzettek és a keresztféléves hallgatók közül választották ki azt a 15 diákot, aki augusztus 1-ével elkezdte gyakorlatát a megyében. A hallgatók próbaidős hivatásos állományba kerültek, és tiszthelyettesi kinevezést kaptak. Önálló intézkedésre egyelőre nem jogosultak, feladatukat képzett és gyakorlott rendőrök felügyelete mellett látják el.

A megyei rendőr-főkapitány döntése alapján nyolcan a szombathelyi, hárman a kőszegi kapitányságra kerültek, két-két főt pedig Sárvárra és Celldömölkre neveztek ki.

Szolgálunk és védünk
Szolgálunk és védünk
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló