Rendőrlaktanyába küldik kiképzésre a leendő kórházigazgatókat

Hétfőn kell bevonulniuk.

A Belügyminisztérium bentlakásos kiképzésén kell részt venniük azoknak a kórházi vezetőknek, akik reményeik szerint a tavaly év végén váratlanul és extra gyorsasággal felmentett főigazgatók helyére kerülhetnek - értesült a Népszava.

A lap úgy tudja, jövő hétfőn kell „bevonulniuk” az érintetteknek a remeteszőlősi Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémiájára.

„Személyes jelenlétet igénylő továbbképzés indul" - válaszolta a belügy a Népszava megkeresésére.

A 30 napos bentlakásos kiképzésre kevesebb mint egy tucatnyi jelöltet „iskoláznak be” a remeteszőlősi bázison. A képzés után várhatóan a székesfehérvári, a miskolci, a Veszprém megyei, a nyíregyházi, a szolnoki, a dunaújvárosi kórházak, valamint a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatói posztjaira kerülhetnek a most kiválasztottak.

A tárca még annyit írt, az idei évtől a főigazgatói-jelöltek kiválasztása egy komplex vezető-kiválasztási rendszer alapján történik, ennek része a személyes jelenlétet igénylő továbbképzés is. A továbbképzés alapvetően két részből – elméleti ismeret átadásból, illetve vezetői kompetenciafejlesztő tréningből – áll.

Tavaly karácsony előtt összesen 24 kórházigazgatót mentett fel Pintér Sándor belügyminiszter.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek