Frissítve - Rendőrök lepték el hétfő este a szombathelyi Hollán Ernő utcát

Rablásról szólnak a hírek a közösségi médiában, megkérdeztük a rendőrséget.

A közösségi médiában kezdett terjedni a hír, hogy kiraboltak valakit hétfőn késő este Szombathelyen a Kiskar és a Hollán Ernő utcánál. Az Instagram-poszt írója hozzátette, egy "jó ember elkapta" a külföldi állampolgárságú férfit és hívták a rendőrséget. Fotót is mellékelt bejegyzéséhet, amelyen két rendőrautó is látszik.

Olvasó

Az biztos, hogy valami történt, hiszen a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre azt válaszolta, hogy a bejelentést követően a rendőrök az elsődleges intézkedéseket azonnal megtették. A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében tisztázza az eset körülményeit. A nyomozás érdekeire tekintettel, az eljárás jelenlegi szakaszában bővebb információt nem adhatnak.

Frissítés:

Cikkünk megjelenése után egy olvasói levelet kaptunk. A levél küldője azt írta, "szinte első kézből" tud az esetről.

Arról tájékoztatta lapunkat, hogy szerinte a rablás a Légszeszgyár utca és a Rákoczi Ferenc utca kereszteződésben történt, majd az elkövető a Batthyány tér felé elszaladt. Ez körülbelül este 10 órakor volt. Tudomása szerint egy 18 év alatti fiút raboltak ki. Ezt követően több rendőrautó jelent meg és helyszíneltek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló