A rendőrség előtt áll a Google StreetView autója Szombathelyen

A techóriás lenyűgöző rendszerének egyik adatrögzítő autója áll órák óta a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt. Megörökítettük az autót, aminek az oldalán magyar webcím hirdeti a StreetView-t.

Sokan szeretnék látni azokat a járműveket, amelyeknek a StreetView képei köszönhetők. Az egyik ilyen, német rendszámú jármű ismeretlen okból órákig állt a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság épülete előtt.

A rendőrség előtt áll a Google StreetView autója, Szombathelyen
TM/Nyugat.hu
Képeink megörökítették az adatrögzítő gépkocsit, amelynek a pontos helyzetét a StreetView-n is megmutatjuk, ide kattintva érhető el .
112press.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló