28 szabálytalanul előző kamiont buktatott le a rendőrségi helikopter az M86-oson

A helikopter pár órán át figyelte a gyorsforgalmi utat.

Több órán át ellenőrizte egy rendőrségi helikopter júniusban az M86-os gyorsforgalmi utat. Az ellenőrzés alatt 31 közlekedési jogsértést regisztráltak, ebből 28 esetben az előzési szabályok megsértése miatt intézkedtek a tehergépjármű-vezetőkkel szemben - közölte a rendőrség.

További egy alkalommal a gépkocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot, egy-egy esetben pedig a sofőrök nem használtak biztonsági övet, valamint az irányjelzőt.

Tavaly június végén volt hasonló helikopteres ellenőrzés az M86-oson, akkor 17 szabálytalanságot rögzítettek, ebből 16 szabálytalanul előző teherautó volt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló