Rendszámtábla és jogosítvány nélkül, de legalább részegen kocsikázott a szentgotthárdi éjszakában

Nem menekült a szemfüles rendőrök elől.

Szentgotthárdon akadt meg a rendőrök szeme egy hatósági jelzés, azaz rendszámtábla nélkül közlekedő autón az éjszaka folyamán. jogosítványa sem, mivel korábban a Szombathelyi Járásbíróság jogerős határozatával eltiltotta a vezetéstől.

A 28 éves férfivel szemben ráadásul még az ittasság gyanúja is felmerült, így megszondáztatták és az eredmény pozitív lett.

A szentgotthárdi férfit így előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben szabálysértési eljárás, közigazgatási hatósági eljárás és büntetőeljárás is indult a Körmendi Rendőrkapitányságon - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek