Részeg volt a nő, saját udvarában szándékosan nekiment élettársa autójának, mindkét autó kigyullad, ahogy a garázs is

Veszprém megyében történt. A rendőrség videózott is.

Vasárnap hajnalban egy férfi azért hívta ki a 112-es segélyhívót, mert ittas állapotban lévő élettársa egy veszekedés után autóval elhajtott - írja a Police.hu.

A járőrök az autót vezető nőt röviddel a bejelentés után Szentkirályszabadja határában megállásra szólították fel, ám a nő ezt figyelmen kívül hagyta és továbbhajtott.

Rendőrségi fotó
Police.hu

A sofőr végül behajtott a Szentkirályszabadja külterületen található lakóhelye udvarába, és úgy állt meg, hogy nagy sebességgel, szándékosan nekiment az élettársa garázsban lévő autójának. Az ütközéskor mindkét autó meggyulladt, valamint azokról átterjedt a tűz a garázsra is.

A nőt a rendőrök húzták ki az égő autóból, és mivel láthatóan ittas volt, mintavétel miatt előállították, majd – őrizetbe vétele mellett – kihallgatták és rongálás bűntette miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

A rendőrség videót is forgatott a helyszínen:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló