Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Részegen, hátramenetben elütötte a nőt Nádasdon – bíróság elé áll

A vádlott észlelte a sértett elesését, azonban nem győződött meg arról, hogy a nő megsérült-e, hanem elhagyta a helyszínt.

A Szombathelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette és segítségnyújtás elmulasztásának a veszélyhelyzetet előidéző által elkövetett bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a vádirat szerint 2022 márciusában súlyos fokban ittasan közlekedett Nádasdon, majd az egyik italboltban szóváltásba keveredett egy férfival.

Miután a vádlott elhagyta az üzletet, követte őt egy nő is, aki kinyitotta a vádlott autójának első ajtaját. Az ittas vádlott beszállt az autójába, hátramenetbe kapcsolt és nagy lendülettel úgy indult el, hogy a gépkocsi nyitott ajtajával elsodorta a nőt, aki az úttestre esett és a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Körmendi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra