Világkupa-döntősök a vasi rockysok

Ismét kiválóan teljesített a Rocky-Dilly ARRC.

Az elmúlt hétvégén rendeztek egy két napos Vilagkupa-fordulót Ausztriában, Graz városában, ahol több száz táncos küzdött a bajnoki címekért. Köztük voltak a vasi rockysok is, akik ismét kiválóan teljesítettek, több döntős helyezést sikerült begyüjteniük.

Íme az eredmények:

 • Children páros kategória:
  Döntős 5. hely: Németh Hunor Dénes – Patai Diána, Galaxy RRC és Magic RRC Budapest vegyespárosa
 • Németh Hunor Dénes - Patai Diána (Children páros) - Rocky-Dilly ARRC
  Rocky-Dilly ARRC

 • Main Class Free Style kategória:
  16. hely: Bánhidi Dániel – Czetl Fanni, Galaxy RRC párosa
  Ez egyébként a sportág legrangosabb és egyben legmagasabb kategóriája, így Dani és Fanni nagy eséllyel képviseli hazánkat majd a Világjátékokon.
 • Couple Dance Show páros kategória:
  Döntős 7. hely: Juhász Olivér – Lisz Barbara, Rocky-Dilly ARRC és Black Bunny SE Pápa vegyespárosa
 • Juhász Olivér - Lisz Barbara (Couple Dance Show páros) - Rocky-Dilly ARRC
  Rocky-Dilly ARRC

  Illetve volt még egy fiatal vasi sportoló a Girls Formációs kategóriában. Németh Zorka Dorka a Queen nevű csapattal a 6. helyet szerezte meg a döntőben.

  A fiatalok felkészítő edzője Molnár Nóra (Szombathelyi Galaxy RRC) és Koszogovits Norbert (Celldömölki Rocky-Dilly ARRC) volt.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Sport