Rogán állítólag azt mondta, a Vodafone-t az emberek adatainak megszerzése miatt vették meg

Magyar Péter állította ezt egy interjúban.

Magyar Péter a Békemenet elindulásával egy időben adott interjút a Partizánnak. Ebben a legerősebb állítása a kabinetminiszterhez kapcsolódott - írja a klubradio.hu.

Felidézett egy Rogán Antallal folytatott beszélgetést: Magyar elmondása szerint a Vodafone állami felvásárlása után megkérdezte Rogán Antalt, hogy miért kellett megvenni a céget, amikor a hírek szerint az állam a piaci ár fölött fizetett érte.

Rogán erre szerinte azt mondta, hogy nem üzleti okokból vették meg, hanem az adatok miatt. Vagyis azért, mert a cégen keresztül nagyon sok ember adataihoz hozzáférnek, és nagyon sok embert el tudnak érni. Magyar Péter szerint a digitális állampolgárság is ugyanerről szól.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek