Rogán Antal propagandaminiszter úgy kér bocsánatot, hogy közben ezerrel támad

Kóka Jánost, Volner Jánost, magyargyűlöletet emlegetett, amikor a parlamentben kérdezték.

Elég lenne önnek annyit mondanom, hogy Kóka János - válaszolta z országgyűlésben Rogán Antal, amikor az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó a helikopteres ügyről Helikopter-leszállót csináltak a Parlamentnél 2016. October 10. 15:39 kérdezte. De hozzátette, ennek az ügynek van egy fontos tanulsága: politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert, akkor sem, ha felesége ügyes üzletasszonyként el is intézte ezt.

Hibáztam, amiért most leszedik rólam a keresztvizet és ezt meg is tehetik

- mondta.

Arról viszont nem beszélt, miért tagadta le először, hogy helikopterrel mentek lakodalomba az ország másik felébe, és arról sem, miért fenyegette meg a Népszabadság újságíróját, amikor erről tudakozódott nála.

Rogán korábban az országgyűlésben - Meghúzódik a háttérben
nol.hu

Bangóné szerint viszont Rogán nem meri vállalni a felelősséget, csak a felesége szoknyája mögé bújt, ez nem szép egy férfiembertől.

Rogán válaszában kijelentette, büszke feleségére, mivel sikeres és ügyes nő, és tisztelni fogja, akármit is ér el majd az életben De megjegyezte, nem tudja, hogy Bangóné férje büszke-e feleségére és arra, ahogy beszél a parlamentben vagy büszke volt-e 2004-ben, amikor plakátarca volt a magyargyűlölet céljából folytatott kampánynak. Ő nem volt büszke a képviselőnőre - tette hozzá.

A jobbikos Apáti István is Rogánt kérdezte, hogy a miniszter hogyan képes fenntartani azt az életvitelt, amit folytat, mivel bejelentett jövedelme alapján ez nem tűnik megalapozottnak. Rogán a kérdésre nem válaszolt, helyette arról beszélt, hogy őt is feleségét évek óta fotósok kísérik, de erre soha nem panaszkodtak. Ezzel valószínűleg Volner János és a magánnyomozó kalandjára Volner János nem szexelt a bokorban, Habony Árpádot gyanítja a botrány mögött 2016. June 30. 18:42 célzott. Azt javasolja a Jobbiknak, legyenek férfiak, ne csak adják, de állják is a pofonokat.

Apáti István mellébeszélésnek nevezte a miniszter válaszát és lemondásra szólította fel, Rogán azzal vágott vissza, hogy ahogy minden döntéséért, úgy minden hibájáért is vállalja a következményeket, ahogy most be is vallotta az imént. De a lemondását igénylő jobbikos kérés szerinte abban az egyetlen egy esetben lenne jogos vagy tisztességes, ha a Jobbik meg fognák Kovács Bélát és Brüsszelből visszakísérnék Moszkvába.

Via 444.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet