Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Rosszul lett és kamionjával szalagkorlátnak ütközött a sofőr a 87-esen

A kamionsofőr az M86-os autóutat elhagyva rosszul lett a volán mögött, információnk szerint sztrókot kapott. Valószínűleg felfogta azt, hogy szembe halad a forgalommal, de fékezni már nem tudott, mert a teste nem "engedelmeskedett" az agy utasításainak.

Szombathely irányába haladt az a magyar rendszámú kamion, ami az M86-os utat elhagyva a 87-es főúton áttért a szemközti sávba, majd szalagkorlátnak és villanyoszlopnak ütközött. A kamion lepattant a szalagkorlátról, ellenkező esetben a felüljáróról az alatta haladó 87-es útszakaszra zuhant volna.

Kamionjával szalagkorlátnak ütközött a sofőr a 87-esen
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

A kamion ezután még kb. 150 métert haladt szembe a forgalommal, majd a menetirány szerinti bal oldalon ismét szalagkorlátnak hajtott és itt már megállt a jármű. Ha a kamion itt átszakítja a szalagkorlátot, akkor szintén a mélybe hajtott volna a kb. tíz méter magas töltésről. (Feltételezésünk szerint a kamionsofőr maga kormányozhatta neki a járművet a szalagkorlátnak, hogy megállítsa a szerelvényt, mivel a betegség jellegéből adódóan csak nagyon kevés dolgot tudhatott megvalósítani abból, amit akart.)

Kamionjával szalagkorlátnak ütközött a sofőr a 87-esen
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

Információink szerint a baleset után egy rövid ideig még lehetett kommunikálni a sofőrrel, akinek rohamosan romlott az állapota. A mentők a szombathelyi kórházba szállították.

Úgy tudjuk, a kamion nem szállított árut.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra