Rosszul lett a volán mögött és meghalt egy férfi Nádasd közelében

A Körmend irányába tartó autó lassulni kezdett, majd letért az útról és a töltés alján állt meg. A vezető azonban nem szállt ki a szinte teljesen épen maradt járműből. A segítségére siető férfi kézzel törte be az oldalablakot, amikor látta, hogy a sofőr nem mozog.

Pályaelhagyásos baleset történt a 86-os főúton, Nádasd közelében 2023. december 6-án. A bokrok által megállított autó alig sérült, azonban a sofőr nem szállt ki a töltés alján lévő gépjárműből.

Egy szemtanú elmondta, hogy a Zalalövő felől Körmend irányába tartó SsangYong személyautó lassulni kezdett, majd már kis sebességgel a menetirány szerinti jobb oldalon lehajtott a töltésen. Egy sofőr a segítségére sietett, azonban azt tapasztalta, hogy a bajba került járművezető nem mozog, az ajtók pedig kívülről nem nyithatók.

Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
TM/Nyugat.hu

A férfi ezért betörte a vezető mögötti ablakot, de közben kézsérülést szenvedett és erősen vérzett. Ez nem akadályozta meg abban, hogy ellenőrizze az autóban oldalra dőlt férfi életjeleit, majd segítséget kérjen.

Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
TM/Nyugat.hu

Nem sokkal később megkezdték a 43 éves vasi sofőr újraélesztését, amit a helyszínre kiérkező mentők emelt szinten folytattak. Információnk szerint egy idő után sikerült újraindítani a férfi keringését, de nem sokkal később újból megállt a szíve. A sofőr a helyszínen elhunyt.

Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
TM/Nyugat.hu

Egy helyszínre érkező ismerősétől megtudtuk, hogy reggel egy Zala megyei településen voltak, ahol disznóvágáson vettek részt. A férfi elesett és megütötte magát. Mivel nem érezte jól magát, ezért haza indult. A rosszullét valószínűsíthetően olyan gyorsan érte el, hogy már nem volt lehetősége félreállni és segítséget kérni.

Nem sikerült újraéleszteni a SsangYong vezetőjét Nádasd közelében
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló