Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rosszullét miatt esett össze idős férfi az úttest szélén, Szombathelyen

A fedélzeti kamera örökítette meg, ahogy az idős férfi összecsuklott a kijelölt gyalogátkelőhelynél.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi Vörösmarty Mihály utcában esett össze egy kijelölt gyalogátkelőhelynél várakozó idős férfi. Az esetet dashcam rögzítette. A felvétel abból a szempontból érdekes, hogy a férfi egy pillanat alatt, rövid megtántorodást követően csuklott össze. Ha közvetlenül mellette áll valaki, valószínűleg akkor sem tudott volna utána kapni. Hasonló gyorsasággal zajlanak le gyakran a volán mögötti rosszullétek is. Mire a sofőr cselekedni, fékezni tudna, addigra már nem ura a testének. Ez magyarázat a gyakran feltett kérdésre is: "Ha érzi, hogy rosszul van, miért nem áll félre?"

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az idős férfi közelében tartózkodó fiatalember azonnal az úttest szélén összeesett férfi segítségére sietett és felsegítette a földről. A videón az is látszik, hogy a közlekedési jelzőlámpa zöld jelzése ellenére az úttest szélére húzódva megálltunk, ami viszont nem látszik: az elakadásjelző használatával. Ezzel az úttest szélén fekvő férfit védtük attól, hogy a mögöttünk érkező esetleg áthajtson rajta.

Munkatársunk kiszállás előtt meggyőződött róla, hogy a háta mögül nem érkezik több jármű és ezután szállt ki az autóból, hogy ha kell, akkor segíthessen. Az idős férfit addigra felsegítette a fiatalember. Kiderült, hogy nem ütötte meg a fejét és egészségügyi probléma miatt esett össze. Felajánlottuk, hogy haza visszük, vagy orvoshoz, de ezt elutasította. A szomszédos épülethez tartott. A videón látható fiatalember felajánlotta, hogy elkíséri. Ebbe beleegyezett a férfi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés