Rosszul lett a sofőr – fának csapódott egy Citroen Gencsapátiban

Hozzátartozója elmondása alapján az eszméletét is elvesztette. A kocsiban két gyerek is ült, szabályosan bekötve, ők sérülés nélkül megúszták a balesetet.

A Szombathely felől érkező Citroen Gencsapátiban, a Hunyadi utcában áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol érintőlegesen ütközött egy fenyőfa törzsével, majd az úton keresztbe fordulva állt meg.

TM/Nyugat.hu

A sofőr az elmondások alapján rosszul lett a volán mögött a baleset előtt.

TM/Nyugat.hu

Az autót vezető nő mögött ült két kislánya is. Mindannyian használták a biztonsági öveiket, illetve gyerekülés volt az autóban, így nem sérültek meg.

TM/Nyugat.hu

Az asszonyt a mentők kivizsgálásra kórházba szállították.

TM/Nyugat.hu

Az út széli fa ezúttal megakadályozta, hogy a Citroen belehajtson az út melletti patak medrébe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló