Rövidzárlat miatt füstöltek a vezetékek a zivatar alatt, Szombathelyen

Egy társasház oldalán füstöltek a vezetékek Szombathelyen és a ház egy részében elment az áram. Az eset egyidőben volt a szombathelyre érkező zivatarral, de a jelek szerint nem villámcsapás, hanem a sok csapadék és az erős szél okozott galibát.

Heves zivatar érte el Vas vármegyét 2024. május 21-én délután.

A viharos széllel és felhőszakadással egyidőben elment az áram a szombathelyi Nádasdy Ferenc és a Semmelweis Ignác utcák kereszteződésénél található társasházban.

Zivatar érkezése az M86-os autóútról nézve
TM/Nyugat.hu

Elterjedt, hogy villámcsapás okozta az áramszünetet, azonban információnk szerint a ház oldalánál keletkezett elektromos zárlat és villámcsapásra utaló jeleket nem találtak a kiérkező tűzoltók.

Rövidzárlat miatt volt áramszünet Szombathelyen egy társasházban
TM/Nyugat.hu

Az áramszolgáltató munkatársai megkezdték a hiba elhárítását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló