Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Ruha nélkül vezetett a kamion elé hajtó sofőr - halottat találtak a férfi lakóhelyén

Egyelőre nem tudni, van-e összefüggés egy délelőtt felfedezett Veszprém megyei haláleset és a reggeli, nemeskeresztúri halálos közlekedési baleset között, de az eset furcsaságai miatt valószínűsíthető, hogy nem véletlen egybeesésről van szó.

Ahogyan arról délelőtt a helyszínről beszámoltunk Halálos baleset Nemeskeresztúrnál: MAN aszfaltszállító és egy Mitsubishi ütközött October 20. 10:17 , a 84-es főúton egy Mitsubishi terepjáró váratlanul áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a szemből érkező aszfaltszállító teherautóval.

A Mitsubishi vezetője ruha nélkül vezetett, amikor járműve ütközött a teherautóval Nemeskeresztúr közelében
TM/Nyugat.hu

Élő bejelentkezésünkben is elmondtuk, hogy a jármű hirtelen tért át, pont a kamion előtt, azt azonban nem mondtuk el, amit a helyszínen tartózkodóktól korábban megtudtunk: a sofőr ruha nélkül vezetett.

Halálos baleset Nemeskeresztúrnál a 84-es főúton
TM/Nyugat.hu

Ez több dolgot is jelenthet: pl. a 71 éves férfi pszichésen zavart volt, vagy szándékosan választotta ki a teherautót, esetleg olyasmit követett el, ami miatt menekülnie kellett úgy, hogy nem volt ideje felöltözni sem.

A Mitsubishi hirtelen tért át a MAN sávjába
TM/Nyugat.hu

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, azonban időközben kiderült, hogy a férfi lakóhelyén leégett egy ház, amiben egy holttestet találtak.

Az ütközés helye, fém által felmart aszfalttal
TM/Nyugat.hu
A Magyar Közútnak hosszú útszakaszt kellett feltakarítania
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló