Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Büszkeség: megint elhoztunk egy díjat a szombathelyi Sajtófotó-kiállításról

A Nyugat.hu fotósa, Garai Antal Atom nyerte a kultúra kategória első helyét, de mutatjuk a többi díjazott képét is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Immáron ötödik alkalommal rendeztek sajtófotó-kiállítást Szombathelyen. A városban dolgozó fotóriporterek közül 17-en küldtek be összesen 124 darab fotót, melyekből hatvanat állítottak ki a Savaria Mozi aulájában.

V. sajtófotó kiállítás
Mészáros Zsolt
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A beküldött fotókból három kategóriában győzteseket is kiválasztott a szakmai zsűri. A zsűri tagjai: Benkő Sándor fotóriporter, Kuslics Balázs kommunikációs vezető, Seres Péter fotóriporter.

Hír/közélet-kategória díjazottja: Czika László

Czika László

Kultúra/művészet-kategória díjazottja munkatársunk, Garai Antal Atom ( az egyik díjat 2013-ban is megnyerte Figaro, Gyurcsány és a lórúgás vitte a prímet a sajtófotón 2013. March 15. 18:07 )

Garai Antal Atom

Sport kategória díjazottja: Zergi Borbála

Zergi Borbála nyretes fotója
Zergi Borbála

Az már csak kis színes infó, hogy a sajtófotó két díjazottja, Garai Antal és Zergi Borbála egy párt alkotnak.

Rengeteg jó kép lett kiállítva!

A kiállítást Puskás Tivadar nyitotta meg, beszédében a sajtófotózást fontos eszközként titulálta, a fotósok munkáját pedig dicsérte.

Rengeteg dolog, pillanat szalad el mellettünk, de szerencsére a fotósok ezt megörökítik nekünk

- majd ismét a mentős-hasonlattal jött, hogy a sajtófotósok is állandó szolgálatban vannak, éjjel-nappal, ünnepnapokon és hétvégéken is.

V. sajtófotó kiállítás
Mészáros Zsolt

A megnyitó után pohárköszöntőt mondott Koczka Tibor alpolgármester, aki újságíróként mindig is irigyelte a fotósok munkáját, s hozzátette: Bármit írhattam bárhogyan, mindenki a fotókat nézte, és a fotókra emlékeztek.

V. sajtófotó kiállítás
Idén katalógus is készült a képekből
Mészáros Zsolt

Szerkesztőségünk fotósai összesen 24 képpel viszik a kiállítás képanyagának harmadát. Név szerint: Bonyhádi Zoltán, Garai Antal Atom, Mészáros Zsolt, Nagy Zoltán, Vágvölgyi Bálint. Képeiket és a többi fotós munkáit megnézhetik a mozi aulájában nyitvatartási időben, a következő hetekben. És ajánljuk is őket, mert rengeteg jó kép lett kiállítva, melyek felelevenítik az egész 2014-es évet.

Kálmán László edzést tart a Falcónak
Nézzék meg a kiállított nyugatos fotókat galériánkban!
Vágvölgyi Bálint
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés