Meg sem kottyant

Könnyedén verte a MJUS-Fortress Körmend a Salgótarjánt szerda este. A házigazda tarjániaknak maccsuk sem volt.

A MJUS-Fortress Körmend szerda este a sereghajtó KONECRANES-Salgótarján otthonában lépett parkettre. Mivel a bajnoki találkozót decemberről halasztották el, így a csapatoknál csak azok a játékosok játszhattak, akik az eredeti időpontban is az együttesek igazolt sportolói voltak. A Salgótarjánnál így szinte alig tudott játékos pályára lépni.

A Körmendnél is volt azonban hiányzó. A vasiak centere, Emmanuel Dies a héten ugyanis vírusos betegség miatt gyengélkedett, így nem tartott a csapattal Salgótarjánba.

A meccs első felében még valamelyest kiegyensúlyozott volt eredmény, bár már ekkor is érezhető volt a különbség a két együttes között. A második játékrészben azonban már teljen elfáradtak a házigazdák, az utolsó negyed pedig már fölényes körmendi eredményt hozott. A vendégek 41(!) pontot hintettek az erejükkel teljesen elkészült tarjániaknak.

Kovács Nándor, a Salgótarján edzője: Az a lényeg, hogy gond nélkül lement a mérkőzés.

Sabáli Balázs, a Körmend edzője: Teljesítettük a kötelezőt, és minden játékosom tudott élni a lehetőséggel. Jó edzőmérkőzést játszottunk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport