Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sárváron és Bükön is botrányt csinált a rovott múltú férfi

Az ügyészség most garázdaság miatt emelt ellene vádat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kőszegi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ellen a rovott múltú férfi ellen, aki két esetben is megbotránkoztató módon viselkedett 2020 elején - közölte ma reggel a Vas Megyei Főügyészség.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádirat szerint első alkalommal az ittas vádlott nem hagyott békén egy nőt, akinek az asztalához is odaült egy büki vendéglátóhelyen. A nő a pultostól kért segítséget, aki felszólította a vádlottat, hogy hagyja abba a nő zaklatását, amire a vádlott szidalmazni kezdte a nőt, és fenyegetően lépett fel vele szemben.

Végül egy vendég kísérte ki a vádlottat a ruhájánál fogva, miközben a vádlott többször megütötte őt.

A vádlott azonban kis idő múlva visszatért, és földhöz vágott egy poharat, majd felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni, úgy kellett kitolni a vendéglátóhelyről.

A második alkalommal a vádlott Sárváron kezdett hangoskodni ittasan egy vendéglátóhelyen, ahol trágár kifejezéseket használt, és kötözködött a vendékkel és a pultossal is, aki szólt a közeli autóbusz pályaudvaron szolgálatot teljesítő biztonsági őrnek.

A biztonsági őr megkereste a vádlottat, számon kérte, amire a vádlott szidalmazni kezdte és arcon ütötte.

A vádlott felelősségéről a Kőszegi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés