Sátrat vert Hadházy az MTVA előtt

A független politikus célja visszaadni a közmédiát a köznek, ezért szerinte le kell váltani Papp Dánielt, az MTVA vezérigazgatóját.

"Ma felvertünk itt egy sátrat a Kunigunda útján, az állami televízió épülete előtt és jövő péntekig, november 4-ig itt fogok maradni. Arra kérem Önöket, hogy egy hét múlva, pénteken Önök is jöjjenek el és vegyük közösen blokád alá ezt a piszkos hazugsággyárat. Ne felejtsék el magukkal hozni az ocsmány, nemzeti konzultációnak csúfolt papírokat is, vannak ötleteink, hogy mit kezdjünk velük!" írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki addig minden nap utcai fogadóórát tart az MTVA épületénél.

Kilátás Hadházy sátrából
Facebook

Hadházy szerint az „állami médiát vissza kell venni a köz számára” , amihez le kell váltani Papp Dánielt, az MTVA vezérigazgatóját, és új, konszenzusos vezetőt kell kinevezni. Azt írja, ki kell kényszeríteni azt is, hogy tiltsák be „a fizetett állami propagandát”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek