Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Savaria Csillaga harmadszor is ragyog! – Már foglalhatók 2022 őszére elkészülő belváros közeli lakások

Most mindössze 10%-kal tud ingatlant vásárolni a szombathelyi Mira Garden III. lakóparkban! Már az utolsó épület is megjelent a kínálatban.

Amióta velünk van a koronavírus kifejezetten fontossá vált mindenki számára, hogy rendelkezzen saját otthonnal. Az emberek szívesebben költöznek nagyobb alapterületű, jó elosztású, erkélyes, vagy kertes lakóingatlanokba. És mivel a legtöbben a lakásárak drágulását várják, aki tud az még most igyekszik lecsapni egy-egy újonnan épített ingatlanra. A szombathelyieknek szerencséjük van, ugyanis a kiemelt érdeklődés miatt elkezdték felépíteni a belváros közeli, mégis zöldövezeti Mira Garden III. lakóparkot!

Ne maradjon le, ha szeretne 2022 augusztus végétől új építésű lakás ba költözni! Ha élne a Magyar Kormány által nyújtott lakásvásárlási támogatásokkal akkor remek választás lehet a Mira Garden III. lakópark!

A szombathelyi Mira Garden lakópark lakáskínálata a végéhez közeledik!

 • Foglalja le lakását most mindössze 10%-kal, a többit ráér átadáskor fizetni!
 • CSOK, 5% ÁFA visszatérítés, illetékmentesség!
 • Bővebb információ: www.novadom.hu

  Telefon: 06-70 770 0762

  Az utolsó ütem - azaz a Mira Garden III - projektben még lakások elérhetőek! Éljen még a lehetőséggel foglalja le a lakását most!

  A megyeszékhely egyik legnagyobb ingatlan beruházása a Mira Garden lakópark már több mint 130 családnak biztosít modern, minőségi, nyugodt lakóparki otthont. Éljen Ön is a lehetőséggel!

  Mira Garden lakópark III
  novadom.hu

  Szombathely belvárosától 5 perc autóútra vagy 10 perc sétára , a megyeszékhely déli részén, a Jászai Mari és a Hajdú utca között épült fel a Mira Garden I. lakópark, ahol 57 lakás kapott helyet. A Mira Garden II. három épülettömbből álló lakópark pedig két ütemben készült el,összesen 76 lakással. A Mira Garden III. lakópark C és E épületében 35-35 lakás, a D épületben 26 lakás kerül kialakításra.

  Mira Garden lakópark III
  novadom.hu

  A most épülő Mira Garden III. lakópark az előző beruházásokhoz hasonlóan különleges lakókörnyezetet biztosít minden generáció számára. A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik a jövőben. A városrész, illetve a telek szomszédságának a rehabilitálása már elkezdődött.

  A Mira Garden III. lakópark első ütemében, 2021 júniusától a „C” illetve „D” épületek készülnek el. Az új tulajdonosok 2022 őszén már birtokba is vehetik lakásaikat .

  Az „E” épület, azaz az utolsó épület lakásai is már a kínálatban.

  A leendő ügyfelek nappali+1 szobás lakásoktól a nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt. A lakások kényelmes teraszokkal, illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik.

  A remek elrendezésű kis alapterületű lakásaink befektetésnek, illetve első lakáshoz jutó fiataloknak is kiváló választások lehetnek.

  Mira Garden lakópark III alaprajz
  novadom.hu

  A kiváló tervezői munkának köszönhetően már 54-56 nm–es alapterületű lakások is rendelkeznek nappali+2 szobával.

  Mira Garden lakópark III alaprajz
  novadom.hu

  A 64–nm-es lakások már nappali+3 szobával és két illemhelyiséggel rendelkeznek.

  Mira Garden lakópark III alaprajz
  novadom.hu

  A 70 nm feletti nappali+3 szobás lakások ideálisak nagycsaládosoknak. Ezekbe két-két fürdő és illemhelyiség is betervezésre került, mivel így ideálisak akár egy öt tagú család számára is. Ezek a lakástípusok emeleten, és a földszinten is megtalálhatók. Utóbbi esetben kizárólagos használatú kertel, így szinte családiházas életérzetet tükröznek.

  Mira Garden lakópark III alaprajz
  novadom.hu

  Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy utóbbi lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására, mivel minden követelménynek megfelelnek és cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl.

  Az autókra is gondoltunk

  Az épületekben kellő számú zárható tárolóhely kerül kialakításra külön bejárattal. Az örökös parkolási problémákra gondolva 144 parkoló és 12 garázs is helyet kapott. Az udvarban található parkolókat kiépített útvonalon lehet megközelíteni, illetve a kényelmes bejutást távirányítású kapu biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére, akiknek több autó is a tulajdonában van.

  Mira Garden lakópark III
  novadom.hu

  Még több zöldterület

  A " SAVARIA CSILLAGA " mottónkkal a MIRA GARDEN LAKÓPARK projekt megvalósulásra kerülő társasházai különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni. A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasházegyüttes a korszerű városi életforma minden előnyét visszaadja az ottélőknek.

  A fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartjuk, ezért a Mira Garden III. lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezet et alkot. A lakópark zsúfoltságának elkerülése érdekében a megengedett beépítési százalék egy részéről lemondott a beruházó ezzel több zöldfelületet és kertet biztosítva. A leendő tulajdonosok lakóparki kényelme az elsődleges szempont.

  Mira Garden lakópark III
  novadom.hu

  A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését a rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatában van, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, amelyeknek kizárólagos használati jogát bírják lakástulajdonosok.

  Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is ezért ne várakozzon, foglalja le időben egy minőségi modern lakóparkban a lakását.

  A helyszínen referenciaként megtekinthetők a már felépített Mira I. és Mira II. két épülettömbből álló társasházai. Kérés esetén lehetőséget biztosítunk a korábbi ütemeknél elkészült lakások megtekintésére is.

  A projekt tervezése a 20 éves tapasztalat tal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Budapesti Képtér Építész Iroda Kft által valósult meg.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  (X)

  Tovább az oldalra